مدتیه که تو واحد فناوری اطلاعات سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران به عنوان Sharepoint Developer مشغول به کار شدم.
دوشنبهی هفته پیش سازمان تو 40 تا از فرهنگسراها و خانههای فرهنگ همایشی برگزار کرد برای تجلیل از مادران شهدای گمنام. سایت همایش برای پوشش وقایع مراسمِ در حال برگزاری بخش وبلاگنویسی زنده رو راه اندازی کرده بود و همهی بچه های واحد درگیر پخش زنده و وبلاگنویسی مراسم بودن. جایی که من باید پوشش زنده وبلاگنویسی میدادم همایش خانه فرهنگ مشق بود در خیابان استاد معین.
البته به نظر من نتیجه همزمان و نهایی شاید خیلی شبیه وبلاگ زنده نباشه و شاید اهدافی که معمولا در وبلاگنویسی زنده دنبال اون هستن محقق نشد، اما در این زمینه، این اتفاق یک تجربه خیلی خوب بود برای من.
پی نوشــــت:
- از اتفاقاتی که در حاشیهی این همایش برای من افتاد این بود که موفق شدم بعد از باز شدن در واگن مترو به عنوان اولین نفر خودم رو به پله برقی برسونم. این موفقیت رو مدیون افرادی هستم که پشت من میدویدن و من هم برای اینکه زیر این جمعیت له نشم میدویدم 😀
- از فرمایشات اینجانب هنگام عزیمت به منطقه همایش: «یه وبلاگنویسیِ خوب یه وبلاگنویسیِ مُردهست»